PROJECTE: I Congrés Internacional de Professionals de la Salut en Intervencions Assistides amb Animals i Gossos d’Alerta Mèdica

El CAP Bordeta-Magraners, amb l’Associació Dognature i amb la col·laboració de la Fundació de la Universitat de Lleida, va participar en l’organització del I Congrés Internacional de Professionals de la Salut en Intervencions Assistides amb Animals (IAA) i Gossos d’Alerta Mèdica que es va celebrar al març del 2013 a Lleida.

480945_394528347312666_1010750088_nAquest congrés va reunir a professionals que són referents a nivell nacional i internacional en les IAA i va rebre el reconeixement d’Interès Sanitari atorgat pel Institut d’Estudis de la Salut (IES).

A més va ser acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i per la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 1,5 crèdits de formació continuada.

Per primera vegada en el nostre país es va organitzar un congrés d’Intervencions Assistides amb Animals des de la Sanitat Pública; essent Maylos Rodrigo la presidenta del congrés.

EAP_Bordeta_Magraners congres1

 

http://www.iaacongresolleida.com/index.html

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s