PROJECTE: El meu amic del CAP: el gos.

Durant el curs 2012 – 2013 es va dur a terme una intervenció comunitària en l’Escola d’Educació Especial Esperança del barri la Bordeta.  Estudis realitzats en l’entorn educatiu demostren que els animals atreuen i mantenen l’atenció dels nens. Sembla que els efectes calmants dels animals són especialment valuosos en nens amb alteracions de falta d’atenció, hiperactivitat i trastorns de conducta.

De novembre a febrer es van realitzar sessions setmanals i desprès es va continuar amb una sessió mensual de manteniment fins a finalitzar el curs.

En les sessions hi participava una infermera i una metgessa / Tècnic en IAA del CAP Bordeta i les professores de l’escola.

Els objectius que es van treballar són: Millorar nivells d’atenció i manteniment concentració. Millorar l’autocontrol i relaxació. Afavorir estat d’ànim alegre. Respectar torns d’espera durant l’activitat.

I els resultats es van presentar al XXIV Congrés d’Atenció Primària de la CAMFIC (Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària) que es va celebrar els dies 21 i 22  de novembre del 2013.

Dibuix

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s