EQUIP CANÍ

cropped-iaailerkan1.jpg

El nostre equip caní està format per gossos de teràpia molt ben educats i ensinistrats amb controls veterinaris periòdics.

Els gossos de teràpia de la nostra associació són de les races Cavalier King Charles, Canitx Toy, Labrador Retriever, English Springer Spaniel i Golden Retriever. Tots els animals estan prèviament seleccionats en funció de les seves característiques individuals i a la vegada, són gossos molt ben educats i ensinistrats.

TREVOL, NEU, KEN i GIMBO

goldens

TREVOL i NEU

ken i trevol

TREVOL i KEN

GIMBO

GIMBO

En Trevol, la Neu, el Ken i en Gimbo, són de la raça Golden Retriever. Són gossos de treball especialitzats en el cobro, és a dir, en recuperar les peces de caça abatudes pels caçadors. Aquesta qualitat ens resulta de gran utilitat dins les sessions d’IAA, ja que gaudeixen transportant tot tipus d’objectes (fitxes, pilotes, peces de jocs, etc.) i entregant-les als usuaris amb qui treballem. Són gossos molt equilibrats, forts, segurs i complaents; amb un caràcter dòcil, bondadosos, amigables, confiats i sense gens d’agressivitat.

Amb les persones es mostren amistosos, afectuosos, alegres i sempre disposats a agradar i a rebre carícies. A més, són molt intel·ligents i amb una habilitat innata per al treball. Estan dotats de bon olfacte i d’una boca suau, motiu pel que són capaços de portar qualsevol objecte amb delicadesa i sense fer-lo malbé. El caràcter exemplar dels Golden Retriever els ha convertit en els gossos d’assistència i de teràpia per excel·lència.

 

CANDY I HEIDI

Són gosses de la raça Cavalier King Charles. Es tracta d’una raça petita, de temperament actiu, alegre i juganer. Aquests gossos són nobles, i amistosos amb totes les persones; mostren un caràcter positiu i afectuós amb tothom. Sempre estan disposats a interaccionar i participar en els jocs.

Pel seu caràcter, els Cavaliers estan considerats com a raça ideal per a tenir com a gos de companyia. I per la seva predisposició per a interaccionar amb les persones també resulten ideals com a gossos de teràpia.

 

 

 LINDA I BARNY

En Barny i la Linda són de la raça English Springer Spaniel. Són gossos mitjans que tradicionalment s’han emprat per a caçar (aixecar i recuperar les peces). Tenen un caràcter despert, alegre, sociable i proper. Desborden entusiasme, amb una personalitat jovial, enèrgica, afectuosa i gens agressiva.

Els agrada molt estar amb la gent, són actius i sempre estan disposats a interactuar amb les persones. Aquesta sensibilitat, alegria i bona disposició cap a les persones és típica del seu caràcter i junt amb la habilitat per a cobrar objectes els fa de gran utilitat en les sessions d’IAA.

 

NATA

La Nata és una femella de Canitx Toy. És una gossa jovial, dolça, sociable i amb molta motivació per a introduir nous aprenentatges.

nataik3

NATA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s