BENESTAR ANIMAL

“Els nostres gossos són companys de feina amb qui compartim la nostra vida.”

 El gos de teràpia es converteix en una “eina” al servei del terapeuta o educador , que contribueix a aconseguir els objectius marcats de forma més ràpida i agradable.  Però es tracta d’una “eina” molt especial, i no només per la seva gran capacitat per a captar l’atenció i motivar als usuaris amb els qui treballem, sinó perquè són essers vius amb sentiments i que poden patir física i emocionalment.

fotor0429124748filtre

A l’equip d’IlerKan ens preocupa molt el benestar dels nostres gossos i és per això que vetllem constantment pel seu benestar tant físic com mental.

linda benestar animaQuan un gos treballa en una sessió de teràpia o d’educació pot patir situacions d’estrès i es responsabilitat del tècnic en IAA controlar i minimitzar l’impacte en el gos.  L’estrès es pot manifestar abans, durant i desprès d’una sessió de treball i el gos ens ho fa saber mitjançant el llenguatge corporal. Per aquest motiu ens hem format per a entendre perfectament els nostres gossos.

corrent1logo

Per tal de millorar el seu benestar l’ensinistrament sempre es realitza en positiu. Els fem treballar el seu olfacte i  realitzar exercicis cognitius, sempre mitjançant el joc. Aquests exercicis fan pensar al gos i centrar l’atenció en una activitat diferent que els relaxa.

fotor042913064011logo

Els nostres gossos viuen amb nosaltres a casa i formen part de les nostres famílies; surten a jugar al parc, els portem d’excursió a la natura (camp, muntanya, pantà, platja, etc.), els deixem córrer amb llibertat per a què facin anar l’olfacte, es relacionin amb altres gossos, saludin a totes les persones que ho desitgin i així puguin desenvolupar aquest caràcter equilibrat, simpàtic i extravertit que els fa ser tan especials.

neumuntanya

I per damunt de tot volem que siguin GOSSOS FELIÇOS !!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s